Inredning i privat miljö

Nybyggnation

Det ska vara lustfyllt, roligt och spännande att bygga hus. Många gånger tar alla val och beslut överhand över det som faktiskt ska vara ett minne för livet.

Victorias interiör och arkitektur vägleder er genom alla val och beslut mot ert drömhus. Vår ambition är att förverkliga er vision med enkelhet och trygghet genom hela husprocessen.

Vid ett samarbete med mig går vi igenom husets exteriöra val såsom takpannor, panel, fönster och dörrar. Utifrån husets karaktär och intilliggande omgivning arbetar vi igenom inredningarkitekturen i hela huset. Tillsammans bollar vi material och färgval samt tittar på rumslösningar och detaljer som bejakar er livstil.

Vi på Victorias interiör och arkitektur vill skapa hem där ni får ro och kan finna återhämtningen och där ert liv får synas och ta plats.

Prisoffert lämnas efter era önskemål.

Victorias interiör och arkitektur

Ombyggnation

Vill ni förnya och vitalisera ert hem? Vi har alla olika behov och förutsättningar, men gemensamt för oss alla är väl att det skall vara enkelt att leva. Vissa skeden i livet önskar vi oss öppna sociala ytor och i andra skeden har vi större behov av separata rum.

Oavsett hur era behov ser ut så hjälper vi till att arbeta fram en genomtänkt rumsplanering som tar hänsyn till flöde och ljus och fungerar för just er. Detaljerade beskrivningar av materialval, färgsättning, ljussättning, val av textiler samt övriga handlingar tas fram för era specifika behov.

Anlita en rutinerad inredare för ert byggprojekt

Låter det intressant att få hjälp med alla detaljer kring ert ny- eller ombyggnadsprojekt av en erfaren och kunnig inredare? Välkommen att kontakta inredningsarkitekt Victoria Frigert för ett förutsättningslöst möte.

Prisoffert lämnas efter era önskemål.