Föreläsningar 2022

Föreläsningar under 2022

Under året höll jag fem föredrag på min gård i Bua. Det var en helt ny upplevelse för mig att föreläsa, men det kändes också som en naturlig sak för mig att göra i min verksamhet.

Victorias interiör och arkitektur har sedan starten september 2020 arbetat för att skapa miljöer där människor trivs och mår bra med inspiration från vår natur. För mig finns ett naturligt samband mellan utformning av våra miljö och människors välmående. I det goda välmåendet finns kreativiteten och lusten i skapandet för oss själva och till andra.

Deltagare från hela landet

Deltagarna mötte upp från olika delar av landet. När det var vackert väder kunde lunchen efter föredragets slut avnjutas på innergården i solsken. Vi hade fina stunder med med både skratt och tårar.

När jag ser människor strosa runt på gården, njuta av platsen och lugnet, då blir jag så varm i hela hjärtat. Det blev verkligen så!

Sammanfattningsvis

Jag är så glad och tacksam för att det kom så många som ville lyssna på mitt föredrag och inte minst för den fina respons jag fått efteråt (se citaten här nedanför)!

Är du intresserad av att vara med på nästa föredrag, titta under fliken Föreläsningar!