Nybyggd villa

Min ambition är att skapa ett hem som älskas av dem som bor där. Ett hem som är både funktionellt och rofyllt. Ett hem där livet får ta plats. 

Genom ett nära samarbete med kunden och i ett tidigt stadium av husprocessen arbetade jag fram ett helhetskoncept som följde husritningens stilrena och moderna karaktär. Huset skulle byggas på Apelviken med stranden och sanddynerna som närmsta granne. En del mindre tallar fanns på tomten. Allt detta tog jag hänsyn till i mitt arbete. Husets omliggande miljö och placering plockas upp i husets insida.

Generösa svarta glaspartier, vita väggar och betonggolv fick bli tongivande för huset. För att uppnå en fin balans valdes ett generöst kök i ek. Ek bidrar till en varm och ombonad känsla. Bänkskiva i natursten påminner om sjögräset från den intillliggande stranden. Klinker och kakel till badrum fick ett utseende likt sandkornen. Inredningen till badrummet valdes för att skapa en lugn och fridfull miljö att njuta av. Trappor och handledstång är valt med omsorg i ek. Vilket också harmoniserar fint med det varma köket. Funktion, komfort och kvalitét i mjuk samstämmighet.

Beskrivning: Victorias interiör och arkitektur fick uppdraget att ta fram ett helhetskoncept för alla invändiga material och ytskikt, samt utformning av kök och badrum. Alla material och designval är gjorda med omsorg av husets placering och karaktär.
Plats: Varberg, Apelviken