Referenser – Hållbar livsstil

Föreläsningar under sommaren 2022

Under sommaren 2022 höll jag tre föredrag om Hållbar livsstil på min gård i Bua. Det var en helt ny upplevelse för mig att föreläsa, men det kändes också som en naturlig sak för mig att göra i min verksamhet.

Victorias interiör och arkitektur har sedan starten september 2020 arbetat för att skapa miljöer där människor trivs och mår bra med inspiration från vår natur. För mig finns ett naturligt samband mellan utformning av våra miljö och människors välmående. I det goda välmåendet finns kreativiteten och lusten i skapandet för oss själva och till andra.

Två härliga gäng lyssnade till föreläsningen Hållbar livsstil under augusti

Under två lördagar i augusti välkomnades två härliga gäng till ladan på Albrekts gård för att lyssna till mitt föredrag Hållbar livsstil. Deltagarna kom från olika delar av landet och det blev två fina förmiddagar med både skratt och tårar.

HTH Kök lyssnade på Hållbar livsstil för företag

Att investera i sin personals hälsa och välmående är fint och också väldigt uppskattat.

En härlig sommardag kom 12 medarbetare från HTH Kök och lyssnade på mitt föredrag. Vädret var sannerligen med oss och lunchen kunde efter föredragets slut avnjutas på innergården i solsken.

När jag ser människor strosa runt på gården, njuta av platsen och lugnet, då blir jag så varm i hela hjärtat. Det blev verkligen så!

Sammanfattningsvis

Jag är så glad och tacksam för att det kom så många som ville lyssna på mitt föredrag och inte minst för den fina respons jag fått efteråt (se citaten här nedanför)!

Är du intresserad av att vara med på nästa föredrag, titta under fliken Föreläsningar!