Hållbar livsstil – för företag

Utbränd personal – förlust för företaget, tragedi för den enskilde

För ett företag kan det vara en dyrköpt erfarenhet med personal som går in i väggen och sjukskrivs över längre tid. Att komma tillbaka tar många gånger även det lång tid, om det ens är möjligt. För rehabilitering krävs kostnadskrävande anpassningar av olika slag, ofta med mindre lyckat resultat även för individen.

Arbeta förebyggande – det vinner alla på

Victoria Frigert InredningsarkitektArbetsmiljö, stress och utbrändhet hänger ihop. Att arbeta långsiktigt och förebyggande mot stressrelaterad problematik är kanske den bästa investering ett företag kan göra. Personal som mår bra på jobbet och tar hand om sin hälsa blir inte utbrända och långtidsjukskrivna. Det behöver inte ens vara kostsamt att få till en bra arbetsmiljö utan positiva förändringar kan åstadkommas med små insatser. Resultatet blir ökad lönsamhet för företaget samtidigt som medarbetarna trivs och mår bra.

Det vinner både företaget och de anställda på!

Personlig erfarenhet av utbrändhet

I maj 2018 fick jag diagnosen svårt utmattningssyndrom efter att under många år av arbetsglädje med hårt arbete i kombination med passion, engagemang och mycket framgång, låtit min hälsa komma i andra hand och glömt bort att ta hand om mig. Genom acceptans, mycket tålamod och inre driv lyckades jag arbeta mig tillbaka. I dag mår jag bättre än någonsin och driver på nytt mitt inredningsföretag där jag använder min vunna förståelse för en hållbar livsstil och välmående över tid.

Genom min livsresa hoppas jag kunna inspirera och upplysa andra, inte minst företag, om vikten av att jobba förebyggande kring hälsa och att ha en väl fungerande arbetsmiljö.

Föredrag hos er – under frukosten, kickoffen eller ledningsmötet!

I ett personligt föredrag delar jag nu med mig av de värdefulla erfarenheter, viktiga insikter och kunskaper jag fick under min tid som utbränd.

Som inredningsarkitekt har jag många uppslag och tankar om hur arbetsplatsen kan utformas och inredas för att få människor att må bra. Ni får ta del av ett potpurri av enkla åtgärder för att förbättra ert företags arbetsmiljö och skapa en miljö som främjar kreativitet, positivitet, trivsel och god hälsa.

Föredraget sker hos er i ett upplägg enligt era önskemål – varför inte under frukosten, kickoffen eller ledningsmötet?

Föredragets längd är 1 timma och med frågestund efteråt.

Möjlighet att komma till min gård i lantlig miljö

Önskar ni komma till min gård, Albrekts gård i Bua (nära Varberg i Halland), så finns det möjlighet i höst och vinter.

Bokning & info

Vill ni boka mig eller få ytterligare information? Skriv till: !