Hållbar livsstil

Uppnå balans i livet – eller som jag hellre säger, ett fint flöde av energi!

Att uppnå balans i livet är inget som bara kommer eller händer. För de allra flesta krävs ett förändringsarbete med en början i sig själv, för att sedan också våga ompröva och förstå sin omgivning. Vi påverkar alla varandra på ett eller annat sätt. Balans handlar för mig om att våga stå upp för mig själv och vara i de miljöer och med de människor där energin finns. Jag väljer den plats där jag mår bra, där allt är enkelt.

Naturen kom att bli det rum där jag kunde må bra. Det var där jag hittade lugnet och nyckeln till ett välmående både fysiskt och mentalt. Det var också i naturen kreativiteten och lusten till att skapa miljöer för andra med fokus på ökat välmående fick nytt liv.

En resa från utbrändhet till hälsa och glädje

Under maj månad 2018, när våren var som vackrast, vändes min värld upp och ned. Allt slutade bokstavligen att fungera. Extremt svårt utmattningssyndrom var konstaterat. Många var djupt bekymrade över om jag någon gång skulle kunna leva och fungera igen. Idag har jag och min familj gjort en total livstilsförändring och där har jag hittat min balans i livet.

Jag har förstått i samtal med andra och med vården att min resa är ovanlig och att mitt tillvägagångssätt och tillfrisknande är unikt. Min förhoppning och önskan är att dela med mig av min resa. Hur jag kunde hitta kraften och glädjen i utbrändheten till att faktiskt skapa mig ett nytt och hälsosamt liv och till att också kunna driva mitt inredningsföretag igen.

Om jag kan dela med mig, sprida kunskap och samtidigt hjälpa andra genom att visa att det aldrig är för sent att finna en hållbar livsstil, så blir jag glad!

Berättade om min resa i podd med Fru Vintage

I början av maj 2022 gästade jag Fru Vintages uppskattade podd. Jag berättade om resan tillbaka efter den utbrändhet som jag drabbades av 2018 och hur jag nu mår bättre än någonsin.

Lyssna på avsnittet!

Välkommen till Albrekts gård (nära Varberg i Halland)!

Nu öppnar jag upp vår gård, Albrekts gård för dig, och dina vänner, kollegor, chefer – eller annan – i samtal och i ett gemensamt forum. I lantlig miljö och under en go fika delar jag med mig av mina kunskaper och min syn på hur du kan ta hand om dig själv och må bra över tid. Föreläsningen varar 1,5 timma.

Datum: Torsdag 16 november – Tid: Kl 18.00

Plats: Albrekts gård i Bua (nära Varberg i Halland)
Fika ingår (Laktosfri. Matig fralla, kaffe/te och något litet sött!)
Kostnad: 495 kr
Max 10 st deltagare

Anmälan: Mejla !

#victoriasinteriorhålIbarIivsstil

BOKNINGSVILLKOR

Betalning sker vid anmälan.

Eventuell avbokning måste ske senast 2 veckor före föreläsningen för återbetalning av biljett.

Biljetten kan överlåtas.

Betalning sker via Swish eller Bankgiro:
– Swish: 123 645 07 53
– Bankgiro: 741-1036